Стабільний газовий пальник Optimus Vega, у якому паливо може використовуватися як в газовому, так і в рідкому режимі.
Інформація про товар
Шведський бренд Optimus з 1899 року виробляє казани та посуд для приготування їжі на відкритому повітрі. Безкомпромісна якість і оригінальні інженерні рішення, які прославили бренд Optimus у всьому світі, і сьогодні залишаються головними активами цієї найпрестижнішої марки обладнання для приготування їжі на відкритому повітрі.
Пальник Vega від бренду Optimus має дистанційний паливний картридж,з'єднаний з пальником за допомогою трубки, до якої ми звикли лише в багатопаливних плитах. Ця функція має кілька переваг. Пальник, оснащений ніжками, значно більш стійкий, ніж той, що встановлений на газовому балоні, тому можна використовувати посуд з більшим діаметром дна. Паливо може використовуватися як в газоподібному, так і в рідкому режимі (картридж, перевернутий догори дном і встановлений на основі) в залежності від поточних кліматичних умов (рідкий режим розрахований на холодну погоду). Перевертання картриджа догори дном також має позитивний економічний ефект – паливо витрачається до останньої краплі.
Основні характеристики:
паливо може використовуватися як в газоподібному, так і в рідкому стані
краща стабільність пальника
економічно вигідно - перевернутий картридж використовується до останньої «краплі»
час закипання 1 літра води: 3 або 4,5 хв з перевернутим картриджем (в залежності від клімату, висоти тощо)
середній час горіння: 90 хв на повній потужності (газовий балон 220 г)
потужність: 3700 Вт, відповідно 1400 Вт з перевернутим картриджем
комплектація: пальник, вітрозахист, чохол для транспортування
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.